top of page
Vriendschap

Maandriedaagse voor vrouwen op 24-25-26 juni 2022!

Vrij 24/6 van 13u30'- 21u
Za 25/6 van 9u30'- 17u30'
Zo 26/6 van 9u30'- 16u30'

Enkel voor vrouwen!
Opnieuw een drieluik: beeldend, kruidig, beweeglijk, informatief: Lieve Galle, Marieke Lantsoght en ikzelf slaan de handen in elkaar om er alweer een unieke sprankelende combinatie van te maken! Creativiteit, de vrouwelijke cyclus, ons lichaam, de natuur die ons omringt, … zijn de belangrijke ingrediënten van onze gezellige dagen, waarbij je je vrouwelijke kracht leert kennen en ondersteunen.  

 

Na onze moeder-dochterdriedaagses werden we zo vaak door vrouwen aangesproken met de vraag om een vrouwendriedaagse samen te stellen, en met plezier stellen we deze jou nu voor!

 

We komen samen in zomer, een periode waarin je de wilde bloemen kan ruiken en bewonderen in alle kleuren van de regenboog. Om de kleuren te vieren, om onszelf als vrouw te vieren, te ervaren hoe mooi de vrouwelijke cyclus is, om stil te staan bij ons lichaam, om te weten te komen hoe de natuur ons kan ondersteunen, om te cocoonen, jezelf te laten verwennen, … 

 

🌙Kruidenmoment met Lieve

We maken kennis met enkele symbolische midzomerplanten. Lieve vertelt je de verhalen die cultuurhistorisch aan deze kruiden vasthangen en toont hoe je ze in hedendaagse context kan gebruiken. Als afsluiter maken we een unieke midzomerse kruidenkroon.

🌙Je cyclus eren met Marieke

Marieke neemt je mee in het prachtige verhaal van jouw eigen cyclus.  Laat het midzomer-zonnetje schijnen op wat er diep van binnen afspeelt. Meedeinend op het ritme van de innerlijke seizoenen, gedragen door de aarde, gaan we op weg. Ervaar de flow, de dynamiek, laat je verrassen.

Vanuit onze kern zetten we onze reis verder, terug wat meer naar buiten en schenken aandacht aan onze bekkenbodem die ook veel te vertellen heeft.  Benieuwd hoe je ook hiervoor zorg kan dragen?

🌙Spekstenen met Marleen

Creatief: steek je handen uit je mouwen, laat het stof maar waaien, ik maak de beeldhouwer in jullie wakker! Uit de schoot van de aarde worden spekstenen gewonnen, zacht, kleurrijk, warmte opslaand en telkens verrassend anders

🌙Yoga met Marleen

Als eerste kennismaking of voor de meer ervaren beoefenaar: wakker wordend, aardend, beweeglijk verbindend, maar ook speels en ontdekkend: waar ligt mijn grens, hoe beweeg én bewaak ik die, en vergeet ik niet dat na een zwierige valpartij weer veerkracht ontstaat.

Verken en verras jezelf.

Maar ook: hoe koppel ik mijn adem en focus, volg ik de bijzondere ritmes van ons lichaam. Wat ligt er besloten van kracht, van flexibiliteit in mijn bekken, wat zijn de gevoeligheden van onze basis. En hoe brengen we daar ook rust.

🌙Wilde vrouwenkruiden met Lieve

We ontdekken de wilde kruiden uit de natuur en hoe ze ons kunnen ondersteunen in de verschillende seizoenen van ons vrouw-zijn: maandtijd, overgang, voor en na de bevalling,…

Bovendien bespreken we het belang van mineralen zoals magnesium, calcium en ijzer, en hoe je deze uit wilde bladgroenten kan halen, om jezelf ervan te verzekeren dat je niks tekort komt.

Na alle info zetten we theorie om in praktijk en maken we 2 kruidenbereidingen.

🌙Verhaalmomenten met Marleen, Marieke & Lieve

Over intuïtie, vrouwenkracht & de wonderlijke natuur.

 

“I am a woman. Phenomenally. Phenomenal woman. That’s me.”

— Maya Angelou

 

 

 

 

>>> Profiteer nu van onze vroegboekkorting en betaal € 349/persoon indien je reserveert vòòr 21 mei <<<
Inschrijven kan via deze link:  https://www.nowonlinetickets.nl/Shop/EventDetails/935A073DC592EB9AB5878422AA557158

 

 

 

Wat is inbegrepen in de prijs?

  • De hele driedaagse aan sessies en workshops, begeleid door 3 ervaren vrouwen

  • Kruidenbereidingen, speksteenkunstwerkje en andere creaties die je mee neemt naar huis

  • Verbindende en onvergetelijke momenten

  • Een prachtig en uniek kader op een boogscheut van Gent.

  • 1x avondmaal en 2x lunchDit is een weekend zonder overnachtingen. Als je het weekend dieper wil laten inwerken, of je komt van verder, raden we je aan een overnachting in de buurt te boeken. Er zijn verschillende mogelijkheden; kamperen met eigen tent, rustieke chalet, tot luxueuze B&B. Neem daarvoor gerust contact met ons op.

Inschrijven kan enkel voor het volledige weekend.

Lees ook onze annulatievoorwaarden.

bottom of page