top of page
IMG_9793.jpg
Yanima

Ik ben Marleen Van Kelst (1979), opgegroeid in Gent in een gezin waar musiceren, creativiteit en plastische kunsten centraal stonden.

Het directe contact met de dieren en de natuur was essentieel voor mij. Vanaf mijn 12e werkte ik elke vakantie ver van de stad tussen de honden of op de boerenbuiten, steeds omringd door mensen die doordrongen waren van een diepe liefde en stil respect voor hun werk. Daarnaast stroomde ik al vroeg mee  met de creatieve lessen van VZW Mercuriaan in, als leerlinge én als leraar.

Ik studeerde af als Meester in de Beeldhouwkunst en ging al tijdens mijn studies bij bronsgieter Jan Desmarets in de leer om daarin na mijn studies aan de slag te gaan.

Concentratie en precisie, kracht en samenwerking stonden hier centraal.

Tezelfdertijd behaalde ik mijn D-cursus.

In mijn zoektocht om al wat leeft en een taal heeft te kunnen verbinden, studeerde ik Hondengedragstherapie. Het universele en direct zichtbare van de taal van een lichaam, als je het maar leert zien.

Dankzij de eigen kinderen ontdekte ik de kinderyoga en schoolde ik mezelf bij tot kinderyogadocente.

Een verhaal dat ik voor mezelf verdiep, ontdek en verder zet in Breda (NL) bij Yogasite voor 500h Teacher Training o.l.v. Dorinda Farver en Robert Boustany, grondlegger van de Pralaya Yoga. Daarbij ben ik ook afgestuurd als Restorative Yoga and Meditation Teacher bij Veda Ela en volg ik de Aruna Yoga Teacher Training bij Nicki Forman.

 

Daarnaast groeide bij mij het verlangen om in het niet-talige, maar het voelbare te werken. Ontstond ook de drang om zowel kinderen als volwassenen via zinvolle aanraking terug dicht bij zichzelf te kunnen brengen - woordeloos.

Daarom volgde ik de opleiding Heppiemassage en studeerde ik af als erkend Massagetherapeut, cranio-sacraaltherapeute en zwangerschapsmasseuse.

Hiermee is voor mij de cirkel rond, het hart warm en vol en mijn handen klaar om door te geven, in alle gevallen, warm welkom!

 

 

Contact

Marleen Van Kelst

Oudenweg 10

9630 Beerlegem - Zwalm

Tel. +32 (0)495/50.15.17

marleen@yanima.be

Massagehand.JPG
bottom of page