top of page
Gebladerte van de daling

Annulatievoorwaarden

Goede afspraken maken goede vrienden, zo gaat een annulatie voor atelierweken, workshops en weekends in zijn werk.

  • Annuleren doe je schriftelijk via email op marleen@yanima.be

  • Je kan tot 1 week na boeking je inschrijving kosteloos annuleren, indien deze termijn meer dan 6 weken voor aanvang van de activiteit valt.

  • Als je tot 6 weken voor de start van een kamp/ workshop/ maanweekend annuleert, krijg je het inschrijvingsgeld terug met aftrek van 25% administratieve kosten.

  • Annuleer je later voor een workshops of een Maanweekend en wil je de administratieve kosten vermijden, dan kan je zelf een vervanger voorstellen. Dit doe je ook per mail en rekening houdende met de doelgroep van het evenement waarvoor je annuleert.

  • Annuleer je later dan 1 maand voor de start van het kamp dan is er geen terugbetaling mogelijk. Wanneer je wegens ziekte of om een andere reden de activiteit vroegtijdig moet stopzetten, kan er geen aanspraak gemaakt worden op terugbetaling. Dit is eveneens het geval wanneer de activiteit stilgelegd wordt omwille van een corona-uitbraak.

  • In het geval dat een workshop om een of andere reden van onze kant uit niet kan doorgaan, word je daarvan zo snel mogelijk op de hoogte gebracht en zal het volledige bedrag dat je hebt betaald teruggestort worden of kan je kiezen voor een andere activiteit (mét voor-inschrijfrecht bij de lancering van het nieuwe aanbod) of een omzetting naar bvb een massage-arrangement.

 

bottom of page