top of page
bloemen

Atelierweken en tiener 3-daagse 

 

De atelierweken in Yanima-stijl, voor zowel jongens als meisjes, opgedeeld in verschillende leeftijdsgrenzen voor jongere en iets oudere kinderen.

Hierbij worden andere accenten gelegd, aangepast aan de leeftijd, zodat er naast het vertrouwde ook voldoende uitdaging is. Gelieve bij inschrijving rekening te houden met de aangegeven leeftijden om die reden.

Deze kampen gaan volledig buiten door met de tipi-tent als uitvalsbasis, omringd door het bos en het weer van dat moment.

Elke week heeft steeds vertrouwde ingrediënten: creativiteit, verbinding, beweeglijkheid en therapeutisch onderbouwde gedragenheid om de kinderen te laten groeien in hun zelfvertrouwen en (zelf)bewustzijn.

Dit doen we aan de hand van yoga, (spek)stenen bewerken, verbindende uitbundige spelletjes, spreken, bouwen, zagen en sjorren, graven en een bewust buiten beleven

Elke week wordt opgebouwd rond gezien worden, gedragen worden, mogen openbloeien, mogen raken aan grenzen en daar gesterkt van terug komen. Dit wordt extra ondersteund door de kleine groepen en de therapeutisch onderbouwde begeleiding.

Om die reden, en om het bijzondere groepsgevoel dat ontstaat in zo'n week, kan je enkel voor de volledige week/ activiteit deelnemen.

Aanbod 2024:

In juli
ZomerAtelier 1: van 1
 - 5 juli 2024: voor 10 tot 14-jarigen 
VOLZET

ZomerAtelier 2: van 8 - 12 juli 2024: voor 5 tot 12-jarigen VOLZET
ZomerAtelier 3: van 15 - 19 juli 2024: voor 5 tot 12-jarigen VOLZET

In augustus
ZomerAtelier 4: van 12 - 16 augustus 2024: voor 4 tot 10-jarigen VOLZET
ZomerAtelier 5: van 19 - 23 augustus 2024: voor 7 tot 14-jarigen VOLZET

 

Zomer 3-daagse 1: "Womanhood" van 25 augustus tot 27 augustus VOLZET

Zomer 3-daagse 2: "Into the woods we go" van 28 augustus tot 30 augustus

Mét 2 overnachtingen voor jongens en meisjes vanaf 12 jaar - VOLZET

Meer praktische info en prijzen vind je hier

Zomers warm welkom!

Inschrijvingslink
bottom of page